BİNGÖL / MERKEZ - Uydukent Anaokulu

Rukiye AŞAR e-twinning e-çocuk proje çalışmaları

D şubesi sınıf öğretmenimiz Rukiye AŞAR, e-twinning kapsamında e-çocuk projesi yapıyor. Günümüz çağında çocukları medyadan koparmak yerine medyayı doğru kullanmayı amaçlayan projemizde; çocuklarla birlikte wordwall, jigsaw da oyunlar oynadık, kum saatimizi hazırlayıp medya ile olan süremizi kontrol ettik. Veli bilgilendirmesi yapıp velilerimizden izin belgelerimizi aldık.  e-çocuk projesi ile etwinning i keşfetmenin heyecanını yaşıyoruz :)

E çocuk projesi kapsamında proje yürütücüsü Rukiye AŞAR tarafından çalışma takvimi doğrultusunda işbirliği ve görev dağılımına göre proje çalışması başladı.

Buna göre öncelikle veli izin belgeleri düzenlenip ailelerin onayına sunuldu. Tanıtım videosu ve proje tanıtım broşürleri hazırlanarak ailelere ulaştırıldı.

Yaygınlaştırma kapsamında proje yürütücüleri tarafından sosyal medya hesapları düzenlendi. Veli bilgilendirme ve pano çalışmaları yapıldı.

Ortak ürün çalışmaları kapsamında yürütücülerin rehberliğinde öğrenciler tarafından ortak şiir ve slogan çalışmaları yapıldı.

Nisan ayında proje yürütücüleri tarafından afiş,l ogo, word art çalışmaları yapıldı.

Öğrenciler tarafından akıllı işaretler, kum saati ve  e güvenlik çalışmaları yapıldı.

e çocuk projesi kapsamında yazar davet edilerek güvenli internet veli bilgilendirme toplantısı onlıne düzenlendi.

Mayıs ayında yürütücüleri rehberliğinde öğrenciler tarafından akıl oyunları (sudoku, eşleştirmeörüntü gibi) , parkur oyunları ve okul dışarıda günü etkinlikleri düzenlendi.

Proje e sergi çalışması ile sona erdi.

01-06-202101-06-202101-06-202101-06-202101-06-202101-06-202101-06-2021

Yayın: 01.06.2021 - Güncelleme: 02.06.2021 10:20 - Görüntülenme: 127