BİNGÖL / MERKEZ - Uydukent Anaokulu

Ara

SEÇME VE SEÇİLME HAKKI, YAŞAMA HAKKI KADAR ÖNEMLİ OLAN İNSANLIĞIN EN TEMEL HAKLARDANDIR . MİNİKLERİMİZ DE EN TEMEL HAKLARINI KULLANARAK BİR SEÇİM YAPTILAR VE KAZANAN PATLAMIŞ MISIR OLDU. DÜNYA İNSAN HAKLARI GÜNÜ KUTLU OLSUN

Ara

Ağız ve Diş Sağlığının önemini anlatmak için okulumuz öğrencilerine yönelik sunumlar yapan , diş macunu ve diş fırçası dağıtan  Bingöl Toplum Sağlığı Merkezi çalışanlarına teşekkür ederiz.

May

Bingöl'de İl Milli Eğitim Müdürlüğümüz koordinesinde Bingöl Üniversitesi kampüs alanında düzenlenen İnovasyon Bilim Şenliği'ne öğrencilerimiz ve öğretmenlerimiz katılım gösterdi.

Haz

• eTwinning e- çocuk projesi proje yürütücüsü ve öğrenci katılım belgeleri

03-06-2021

Haz

e Çocuk eTwinning  Projemiz kapsamında Eğitimci-Yazar Yeşim ÖZEN AÇIL ile teknolojinin doğru ve güvenilir kullanımı üzerine söyleşimizi gerçekliştirdik. Toplantıya proje yürütücüsü  okulumuz öğretmenleri Ebrar Budan DENİZ, Rukiye AŞAR, Tansu KORKMAZ,Esra KORKUT ve veliler katıldı.

Haz

Okul müdürümüz Esra Korkut, e-twinning kapsamında e-çocuk projesi yapıyor. Günümüz çağında çocukları medyadan koparmak yerine medyayı doğru kullanmayı amaçlayan projemizde; çocuklarla birlikte wordwall, jigsaw da oyunlar oynadık, kum saatimizi hazırlayıp medya ile olan süremizi kontrol ettik. Veli bilgilendirmesi yapıp velilerimizden izin belgelerimizi aldık.  e-çocuk projesi ile etwinning i keşfetmenin heyecanını yaşıyoruz :)

eTwinning, iletişim kurmak, işbirliği yapmak, projeler geliştirmek, paylaşmak; kısacası Avrupa'daki en heyecan verici öğrenme topluluğunu hissetmek ve bu topluluğun bir parçası olmak için, Avrupa ülkelerindeki katılımcı okullardan birinde çalışan personele (öğretmenler, müdürler, kütüphaneciler v.b.) yönelik bir platform sunmaktadır. 2005 yılında Avrupa Komisyonunun öğrenme Programının ana hareketi olarak başlatılan eTwinning, 2014 yılından bu yana AB Eğitim, Öğretim, Gençlik ve Spor programi olan Erasmus+'a, sıkı bir şekilde entegre edilmiştir.

E çocuk projesi kapsamında proje yürütücüsü Esra KORKUT tarafından çalışma takvimi doğrultusunda işbirliği ve görev dağılımına göre proje çalışması başladı.

Buna göre öncelikle veli izin belgeleri düzenlenip ailelerin onayına sunuldu. Tanıtım videosu ve proje tanıtım broşürleri hazırlanarak ailelere ulaştırıldı.

Yaygınlaştırma kapsamında proje yürütücüleri tarafından sosyal medya hesapları düzenlendi. Veli bilgilendirme ve pano çalışmaları yapıldı.

Ortak ürün çalışmaları kapsamında yürütücülerin rehberliğinde öğrenciler tarafından ortak şiir ve slogan çalışmaları yapıldı.

Nisan ayında proje yürütücüleri tarafından afiş,l ogo, word art çalışmaları yapıldı.

Öğrenciler tarafından akıllı işaretler, kum saati ve  e güvenlik çalışmaları yapıldı.

e çocuk projesi kapsamında yazar davet edilerek güvenli internet veli bilgilendirme toplantısı onlıne düzenlendi.

Mayıs ayında yürütücüleri rehberliğinde öğrenciler tarafından akıl oyunları (sudoku, eşleştirmeörüntü gibi) , parkur oyunları ve okul dışarıda günü etkinlikleri düzenlendi.

Proje e sergi çalışması ile sona erdi.

eTwinning'in en önemli unsurlarından biri; öğretmenler, öğrenciler, okullar, ebeveynler ve yerel yetkililer arasındaki işbirliğidir. eTwinning'te, öğretmenler birlikte çalışır ve öğrencileri için aktiviteler düzenlenler. Aktif bir roller vardır, etkileşimde bulunurlar, araştırma yaparlar, karar alırlar, birbirlerine saygı duyarlar ve 21. yüzyıl becerilerini öğrenirler. eTwinning projeleri, ekibin her bir üyesinin katkılarını içerir.

Haz

D şubesi sınıf öğretmenimiz Rukiye AŞAR, e-twinning kapsamında e-çocuk projesi yapıyor. Günümüz çağında çocukları medyadan koparmak yerine medyayı doğru kullanmayı amaçlayan projemizde; çocuklarla birlikte wordwall, jigsaw da oyunlar oynadık, kum saatimizi hazırlayıp medya ile olan süremizi kontrol ettik. Veli bilgilendirmesi yapıp velilerimizden izin belgelerimizi aldık.  e-çocuk projesi ile etwinning i keşfetmenin heyecanını yaşıyoruz :)

E çocuk projesi kapsamında proje yürütücüsü Rukiye AŞAR tarafından çalışma takvimi doğrultusunda işbirliği ve görev dağılımına göre proje çalışması başladı.

Haz

Uydukent  Anaokulu e-twinning projesi yapıyor :)

E çocuk projesi kapsamında proje yürütücüsü Tansu KORKMAZ. tarafından çalışma takvimi doğrultusunda işbirliği ve görev dağılımına göre proje çalışması başladı.

May

Müdür yardımcımız Ebrar Budan Deniz  e-twinning kapsamında e-çocuk projesi yapıyor. Günümüz çağında çocukları medyadan koparmak yerine medyayı doğru kullanmayı amaçlayan projemizde; çocuklarla birlikte wordwall, jigsaw da oyunlar oynadık, kum saatimizi hazırlayıp medya ile olan süremizi kontrol ettik. Veli bilgilendirmesi yapıp velilerimizden izin belgelerimizi aldık.  e-çocuk projesi ile etwinning i keşfetmenin heyecanını yaşıyoruz :)

E çocuk projesi kapsamında proje yürütücüsü Ebrar BUDAN DENİZ. tarafından çalışma takvimi doğrultusunda işbirliği ve görev dağılımına göre proje çalışması başladı.

Nis

Uydukent  Anaokulu e-twinning projesi yapıyor :)

Okul müdürümüz Esra Korkut, Müdür yardımcımız Ebrar Budan Deniz, D şubesi sınıf öğretmenimiz Rukiye AŞAR, E şubesi sınıfı öğretmenimiz Tansu Korkmaz e-twinning kapsamında e-çocuk projesi yapıyor. Günümüz çağında çocukları medyadan koparmak yerine medyayı doğru kullanmayı amaçlayan projemizde; çocuklarla birlikte wordwall, jigsaw da oyunlar oynadık, kum saatimizi hazırlayıp medya ile olan süremizi kontrol ettik. Veli bilgilendirmesi yapıp velilerimizden izin belgelerimizi aldık.  e-çocuk projesi ile etwinning i keşfetmenin heyecanını yaşıyoruz :)

Nis